tiistai 30. maaliskuuta 2010

Koulutusmodulien suunnitteluaHei,

Helmi- ja maaliskuu on ollut tiivistä koulutussuunnittelun aikaa. Helmikuussa kokosimme uusien koulutusmodulien työelämälähtöisiä tarpeita, teimme rajauksia ja pohdimme yhteisiä suuntaviivoja. Luostolla olimme kaksi päivää koko projektiryhmän voimin ja saimme siellä edistettyä yhteistä näkemystä suunnittelusta ja toteutusmahdollisuuksista sekä pilotointiin tulevien modulien onnistumisen edellytyksistä.

Maaliskuussa olemme kokoontuneet ohjaavan projektiryhmän kanssa sekä projektiryhmän kanssa. Pilotointiin tulevat modulit alkavat jäsentyä, tulossa ensi lukuvuodelle on mm. matkailun kulttuuriin, tapahtumaosaamiseen, luonto-osaamiseen ja ryhmien johtamiseen liittyviä moduleita.

Yhteistä vuosikalenteria pohditaan paraikaa ja 7. toukokuuta pidämme yhteisen kokouksen vahvistaaksemme pilotointisuunnitelmamme kokonaisuudessaan, aina opiskelijamarkkinoinnista alkaen. Ensimmäiset pilotoinnit lähtivät liikkeelle tänään Levin Matkailun kanssa; mukana tapahtumaosaamisen modulissa on yhteensä 15 opiskelijaa. Opiskelijat ovat Lapin ammattiopiston, Rovaniemen ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston matkailuopiskelijoita.

Hyvää pääsiäistä! Riitta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti